Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

3 kompetencer forenes
i skræddersyede
bæredygtighedsløsninger

ESG Rådgiverne er stiftet af Louise og Didde, der begge har mange års erfaring som selvstændige konsulenter. Louise og Didde kommer med to forskellige vinkler til ESG, i det Louise har arbejdet med det på et strategisk niveau og Didde har arbejdet med ESG fra et rapporteringsniveau. Stine er efterfølgende blevet en del af teamet og har en baggrund inden for ESG-kommunikation, partnerskaber og forandringsledelse.

Kombinationen af vores unikke kompetencer gør, at vi kan tilbyde et produkt, der er tilpasset den enkelte virksomhed. 

ESG skal være
en værdiskabende proces

ESG_Icon_01

Vi tror på, at virksomheder skal anskues fra et holistisk perspektiv og at bæredygtighedsrapportering skal være en værdiskabende proces, der er tilpasset den enkelte virksomheds situation og ambition.

Bæredygtighed må ikke blive en tick-the-box øvelse, ligesom det ikke må overkompliceres. Arbejdet med bæredygtighed skal være fokuseret, konkret og værdiskabende, ikke kun for omverdenen, men også for den enkelte virksomhed.

Didde
Svendborg Østergaard

STIFTER & RÅDGIVER

L0A7366

Didde Svendborg Østergaard har arbejdet med processer, kontroller og compliance i de sidste 20 år. Didde har en baggrund som revisor, men har de seneste mange år koncentreret sig om optimering af interne processer og kontroller, igennem en risikobaseret tilgang.

Didde har erfaring med mange forskellige aspekter af compliance, og har det seneste år fokuseret på compliance med bæredygtighed, herunder CSRD.

Louise
Kofod Thomsen

STIFTER & RÅDGIVER

L0A7289

Louise Kofod Thomsen har mere end 9 års erfaring med at arbejde med bæredygtighed og har specialiseret sig i rådgivning af SMV’er inden for strategisk bæredygtighed og ESG. Louise har en baggrund fra Copenhagen Business School forskningscenter for bæredygtighed.

Hendes tilgang til arbejdet med bæredygtighed bygger på den nyeste forskningsmæssige viden på området. Louise er derudover en erfaren underviser og facilitator og er ansat som Ekstern Lektor i bæredygtig udvikling på Copenhagen Business School. 

Stine
Ruben

RÅDGIVER

L0A7735

Stine Ruben har 20 års erfaring inden for kommunikation, marketing og partnerskaber. Hun har beskæftiget sig med en bred vifte af virksomheder, herunder startups, scaleups, større virksomheder og organisationer - både som ansat og som konsulent.

De seneste fem år har Stines primære fokus været på ESG-kommunikation, PR og forandringsledelse i forbindelse med virksomheders bæredygtige omstilling.

LinkedIn_Light

Hey there, this is the default text for a new paragraph. Feel free to edit this paragraph by clicking on the yellow edit icon. After you are done just click on the yellow checkmark button on the top right. Have Fun!